Наши партнеры

Få vores nyhedsbrev nu

Bliv inviteret til eksklusive VIP arrangementer og modtag særlige tilbud på unikke smykker.

Om P. Hertz

Kgl. Hofjuveler P. Hertz ligger i hjertet af København, på hjørnet af Købmagergade og Kronprinsensgade. Her har vi ligget siden 1834. Hos P. Hertz arbejder vi hele tiden på at udvikle og forny vores udtryk og design. Selv om vi er en traditionsrig virksomhed med en velfunderet tilgang til vores fag, kigger vi frem og ikke tilbage, når vi skaber nyt. I vores smykker forener vi håndværksmæssig soliditet med legende nysgerrighed og sanselighed for at skabe skønhed af blivende værdi.

TRADITIONER I EN MODERNE KONTEKST

Kgl. Hofjuvelerer P. Hertz har siden 1834 været en hjørnesten i Danmark kendetegnet ved smukke, elegante smykker, fantastisk håndværk og god service. Igennem de næsten 200 år forretningen har været i familiens eje, har vi budt generationer af kunder inkl. dronninger og konger velkommen indenfor. Uanset om du er på udkig efter den perfekte diamant ring, vil forkæle sig selv med et par nye øreringe eller blot har brug for at få et smykke repareret, så vil samtlige medarbejdere hos P. Hertz altid være behjælpelige.

Nytænkning, kreativitet og moderne smykkekunst er nøgleord for vores designere. Udover arbejdet med at designe flere nye kollektioner hvert år, forvandler vi også vores kunders ønsker til unikke smykker. Dette arbejde foregår altid i tæt dialog med kunden, så vi sikrer, at vores design og formgivning lever helt op til kundens forestillinger og forventninger.

P. Hertz er stolt over at præsentere et håndplukket udvalg af meget eksklusive mærker som Messika, Ole Lynggaard, RO Copenhagen og mange flere.

 

 

 

VÆRD AT VIDE OM SMYKKER

Diamanter “De 4’C er”               Farvede Ædelstene
Læs mere her                                 Læs mere her

De Ædle Metaller                         Perler – Naturens Underværker
Læs mere her                                Læs mere her

Vurdering af Smykker                 P. Hertz’s Bytte & Returservice
Læs mere her                                Læs mere her