Få vores nyhedsbrev nu

Bliv inviteret til eksklusive VIP arrangementer og modtag særlige tilbud på unikke smykker.

AN·NO Handmade Jewellery

Skuespillerinde Ann Eleonora har designet en helt unik smykkekollektion, hvor modtageren får mere end et smykke i gave.
Den fine halskæde kan gemme en lille personlig seddel inde i tuben – en besked eller tegning som kan bæres tæt på hjertet fra en du holder meget af!

Læs mere om den smukke kollektion og kom ind til P. Hertz og bliv inspireret.

Designeren bag AN·NO er den dygtige skuespillerinde Ann Eleonora, som bla. er kendt fra den prisvindende film Italiensk For Begyndere og tv-serien The Killing. Hendes inspiration kom fra hendes bedstefar, som skrev en lille personlig besked til Ann Eleonora. Herfra begyndte Ann at tegne på et lille vedhæng, hvori denne lille seddel kunne gemmes og huskes for livet.
Processen inspirerede Ann Eleonora til at designe videre på smykket og i 2013 lancerede hun sin kollektion under navnet AN·NO.

 

 

AN·NO er bygget op omkring et hemmelighedsfyldt vedhæng, som kan fås i 18 karat guld, sølv- og sort rhodineret sølv. Det smukke vedhæng har en patenteret løsning, der sikrer, at man kan opbevare en lille hemmelig seddel, som følger smykket, sikkert og uden fare for at blive ødelagt. Få et helt unikt smykke ved at bære en personlig besked fra giveren til modtageren – det perfekte smykke til en speciel lejlighed, der huskes resten af livet.
I kollektionen findes også ringe, ørehængere og armbånd.

Kollektionen kaldes:

“Some words you have to wear”

 

Hos P. Hertz har vi netop fået udstillet de seneste nye smykker fra AN·NO kaldet “Pearl Bubble”. De smukke cremede perler kombineret med det gyldne guld får et flot ekslusivt udtryk, og ved at kombinere perlerne med kollektionen “Some words you have to wear” bliver det til en smuk, elegant og enkel kollektion, som vi er vilde med her hos P. Hertz!