Få vores nyhedsbrev nu

Bliv inviteret til eksklusive VIP arrangementer og modtag særlige tilbud på unikke smykker.

◂ Tilbage til smykker

Ole Lynggaard Copenhagen

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er Skandinaviens førende luksusbrand indenfor smykker.


Med 45 arbejdende guldsmede har OLE LYNGGAARD COPENHAGEN et af Nordens største guldsmedeværksteder, hvor hvert enkelt smykke bliver fremstillet fra grunden. Dette giver designerne Charlotte og Ole Lynggaard mulighed for at arbejde tæt sammen med deres højt uddannede guldsmede og følge produktionen af de håndlavede, unikke smykker på tæt hold.


OLE LYNGGAARD COPENHAGEN, blev grundlagt i 1963 af guldsmed Ole Lynggaard. Til daglig deler Ole Lynggaard atelier med sin datter og søn, Charlotte og Søren Lynggaard, som i dag fører OLE LYNGGAARD videre.

LOTUS
I en verden fuld af oplevelser og kontraster, indtryk og former skaber Charlotte Lynggaard sine smykker. I sin evindelige søgen efter det næste smykkedesign fortolker hun former og farver, inspirationer og intuitioner. Lotus serien af Charlotte Lynggaard, smykkedesigner og guldsmed hos OLE LYNGGAARD COPENHAGEN, emmer af luksuriøs boheme, livsglæde og natur med et væld af kraftige farver og bløde former. Ringserien med tilhørende øreringe og vedhæng er formet med inspiration fra lotusblomsten med 18 karat guld foldet som blade om store cabochon ædelstene i turkise, rosa, grønne, orange og røde nuancer.

 

LEAVES
Den fantastiske LEAVES kollektion er en fortsættelse af en fortryllende historie.
De smukke håndindgraverede ringe er udformet af de mest dyrebare metaller. Håndsatinerede i guld kræver en særlig teknik, som udtrykker OLE LYNGGAARD COPENHAGENS passion for håndværk. Ringene er designet til at smyge sig perfekt omkring fingeren. Ringene fås i large og medium i 18 karat rød- eller rosaguld. Den store ring fås også i en version med et brillantbånd med 48 brillanter.
Sensuelt og sofistikeret, ringenes bløde organiske overflade og varme glød giver dem et skær af satin. Kollektionen består af fantastiske ringe og et væld af bladvedhæng i en mangfoldighed af former, størrelser og guld typer, der kan bæres i unikke kombinationer og styles på tværs af kollektionen.

GOLDEN FOREST

Med hyldest til naturens magi, er inspirationen til GOLDEN FOREST kollektion fundet i skovens små mirakler – kun få skridt fra Charlotte Lynggaards eget hjem. Centrale motiver som agern, blade og grene er anvendt og bragt til live med guld og funklende diamanter – et gyldent eventyr af miniature historier og finurlige vedhæng.

Efter flere års designudvikling har Charlotte Lynggaard udarbejdet en feminin og romantisk samling af rent guld og diamanter.

 

NATURE
Nature kollektionen, der er designet som en komplementerende kollektion til Lotus, er ren perfektion. Inspireret af tynde, sarte bambusgrene, er Nature kollektionen Charlotte Lynggaards hyldest til naturen og dens organiske vidundere. Helt betagende er Nature ringen, satineret ved håndkraft. Denne teknik, der har været værdsat og videreudviklet gennem generationer, gør ringen unik og helt uimodståelig. Nature ringen er håndlavet i 18 karat rød-, hvid-, sort- og rosaguld – en version med fem forførende diamanter og som er skabt til at blive båret alene.