Наши партнеры

Få vores nyhedsbrev nu

Bliv inviteret til eksklusive VIP arrangementer og modtag særlige tilbud på unikke smykker.

◂ Tilbage til smykker

Ole Lynggaard Copenhagen

Siden grundlæggelsen i 1963 har OLE LYNGGAARD COPENHAGEN spredt sine vinger over hele kloden, og huset er vokset både kreativt, strategisk og kommercielt. En stor del af den gyldne fremdrift skyldes familiemedlemmernes dedikation, inspiration og innovative tankegang.

Lynggaard-familien er taknemmelig for at arbejde sammen med over 130 dedikerede og højt specialiserede ansatte, i fælles bestræbelse på at skabe et luksusbrand stærkt forankret i passionen for unik smykkekunst af uforlignelig kvalitet.NATURE
Designer Charlotte Lynggaard er begejstret for det boheme-udtryk, som et åbent armbånd skaber. Nature-armbånd er en hyldest til leg, og de farverige, slanke armbånd er designet til at sidde i en stak med hinanden eller med andre spinkle styles såsom Life-armbånd eller Shooting Stars-armbånd.
Nature-armbånd er lavet i 18K guld og findes satineret med mat overflade eller smukt poleret. Skab din yndlingskontrast med den rene version i 18K guld eller de farverige versioner med uimodståelige, håndfattede ædelsten.
Nature-armbånd er en kollektion af åbne cuff-armbånd, som er lette at tage på og have på, og som kan styles med andre armbånd. Overfladen er mat eller poleret. Vælg din favorit fra en palette af 15 forskellige ædelsten.

SHOOTING STARS
Se op på den stille nattehimmel, når den er oplyst af millioner af blinkende stjerner. Vær tålmodig og stol på dit held – og måske får du øje på et stjerneskud, når en meteor trænger igennem atmosfæren. Shooting Stars kollektionen lader dig være din egen lykkes smed med små stjerner i rødguld og funklende diamanter lige til at sætte på fingeren eller armen, eller som blinker blidt fra øret.
Shooting Stars kollektionen består af fine diamantstjerner i uforlignelig kvalitet. Bohemepræget luksus i minimalistiske designs, som findes i et væld af størrelser og variationer.
Kollektionen startede som et unikasmykke. Charlotte Lynggaard designede et øresmykke af funklende, små diamantstjerner og spinkle guldkæder.

LOTUS
Kollektionen emmer af luksuriøs boheme med et væld af kraftige farver og bløde former. Serien er formet med inspiration fra lotusblomsten med 18 karat guld eller sølv foldet som blade om store cabochon-slebne ædelsten i utallige nuancer.
Den populære familie af Lotus-ringe findes i fem forskellige størrelser – fra den lille Lotus 0 til den til den ekspressive cocktailring Lotus 4. Bland en farverig buket eller miks med andre ringe på tværs af kollektioner.
Med over 3000 forskellige enheder skaber den enkelte kvinde sit helt unikke udtryk. De forskellige ringe, vedhæng, øreringe og designkæder kan kombineres på utallige måder.
Design: Charlotte Lynggaard.

LEAVES
Den fantastiske Leaves kollektion er en fortsættelse af en fortryllende historie. Naturens skønhed spiller en væsentlig rolle som inspiration til denne fine kollektion med lånte elementer fra den storslåede Midnight Tiara, der er prydet med fine håndindgraverede blade og diamantbesatte knopper. Design: Charlotte Lynggaard.
De smukke håndindgraverede blade er udformet af de mest dyrebare metaller. Håndsatinerede designs i rød-, hvid- og rosaguld kræver en særlig teknik, som udtrykker OLE LYNGGAARD COPENHAGENs passion for håndværk.
Kollektionen består af to fantastiske ringe og et væld af blad-vedhæng i en mangfoldighed af former, størrelser og guld typer, der kan bæres i unikke kombinationer og styles på tværs af kollektionen.