Наши партнеры

Få vores nyhedsbrev nu

Bliv inviteret til eksklusive VIP arrangementer og modtag særlige tilbud på unikke smykker.

ONE AND ONLY

Igennem årene har vi indkøbt et utal af smukke ædelsten uden egentlig at have et design i tankerne. Disse unikke sten indgår i dag i vores nye kollektion ”One and Only”. Som navnet antyder findes der kun 1 eksemplar af netop dette smykke og kollektionen har til formål at vise enestående design og fantastisk håndværk.

ONE AND ONLY – BY LINA CHRISTENSEN ONLY FOR P. HERTZ

En af Danmarks dygtigste designer og guldsmed Lina Christensen, har designet en enestående kollektion til nogle af vores fantastiske sten, som viser et sandt guldsmeds håndværk, råt og samtidigt poetisk og med et dragende udtryk.

Lina Christensen har arbejdet som guldsmed og designer siden 1985. I 1989 begyndte hun at arbejde som guldsmed for en af vores største sølvsmedje Georg Jensen og senere hen som designer for samme brand.

Idag har Lina sit eget værksted og galleri på Østerbro, hvor hun former og kreerer smukke unikke smykker primært under sit eget navn men nu også for P. Hertz. Hendes stil er moderne, tidsløst, elegant og der bliver bukket og bøjet til flotte organiske linier dukker frem.

Hos P. Hertz har vi en passion for farvet ædelsten og har opkøbt en masse i tidens løb. Formålet med ONE AND ONLY kollektionen er, at forvandle disse smukke sten til helt unikke smykker, så du har muligheden for få et helt personligt smykke som ingen andre har.

 

Find smykkerne under: https://phertz.dk/smykker/