Наши партнеры

Få vores nyhedsbrev nu

Bliv inviteret til eksklusive VIP arrangementer og modtag særlige tilbud på unikke smykker.

Værksted

FØLG MED IND I VORES VERDEN.
Her arbejder dygtige håndværkere og designere tæt sammen om at skabe hvert eneste smykke i vores kollektioner.

Med det første strejf af inspiration begynder en lang proces af tanker om udtryk og detaljer, før det færdige smykke kan indtage sin plads i samlingen. Processen er lang og omhyggelig med stor fokus på de enkelte detaljer.

 

KOLLEKTIONER

Hos P. Hertz  bestræber vi os konstant på at skabe unikke, smukke, håndlavede smykker. Vi designer og producerer to til tre nye kollektioner hvert år, og flere af disse kollektioner er blevet en fast del af vores sortiment, herunder bla. Harlekin, Babylon, Alexandria, 1834 og Flamingo. (Se disse smykker under fanen Smykker). Disse smykker sælges eksklusivt hos P. Hertz.

 

 

ONE AND ONLY

Igennem årene har vi indkøbt et utal af smukke ædelsten uden egentlig at have et design i tankerne. Disse unikke sten indgår i dag i vores nye kollektion ”One and Only”. Som navnet antyder findes der kun 1 eksemplar af netop dette smykke og kollektionen har til formål at vise enestående design og fantastisk håndværk. Med hvert smykke følger de originale arbejdsskitser samt certifikat.

 

 

EGNE SMYKKEDRØMME

Har du en drøm om et nyt smykke, der er særligt og helt dit eget,  så har vi designerne, håndværkerne og kompetencerne til at realisere den. Hvis du på samme måde har et smykke som står dig særlig nær, men som trænger til fornyelse for at blive nutidigt, så kan vores designere fortolke dine ønsker som visualiseres i skitser inden processen påbegyndes. Du inviteres til at deltage så meget du har lyst i processen til det endelige smykke ligger klar.

 

 

REPARATIONER

På værkstedet udfører vores dygtige guldsmede alle former for reparationer. Kig forbi med dit smykke og vi kan både vejlede og rådgive i forhold til den bedste behandling eller reparation af dit smykke.

 

 

 

DIAMANTER OG ÆDELSTEN

P. Hertz har igennem mange år handlet direkte med udvalgte diamant sliberier i Antwerpen for at tilsikre de bedste kvaliteter til de bedste priser. Vores dygtige diamant graderere checker hver eneste sten for at sikre at specifikationen er korrekt. Alle større diamanter sælges med certifikat.

Hos P. Hertz benytter vi mange ædelstene i vores smykker og mange af disse slibes efter vores specifikationer på to udvalgte sliberier i henholdsvis Bangkok og Idar-Oberstein i Tyskland. På samme måde som med diamanterne efterses disse af vores gemmologer, inden de går videre til værkstedet for at blive fattet i vores smykker.