Din indkøbskurv
I18n Error: Missing interpolation value "navn" for "{{ navn }} Icon"
I18n Error: Missing interpolation value "navn" for "{{ navn }} Icon"
I18n Error: Missing interpolation value "navn" for "{{ navn }} Icon"

Design & Craftsmanship

OUR HANDS CREATE YOUR DREAMS

P. Hertz’s dygtige designere og håndværkere har gennem seks generationer indfanget og fastholdt en tidløs elegance, der sikrer, at smykkedrømme varer livet ud. 

Fortæl din historie til vores designere og guldsmede, og se den tage form i ædle, uforgængelige materialer. Hos P. Hertz bærer hver eneste værk på en fortælling om et enestående menneskes liv. Vi ser det som vores fornemste opgave at skabe dit smykke ud fra de minder, følelser, refleksioner og betydninger, som du deler med os. 

Det er din historie, som giver smykket sjæl, og vores hænder og håndværk, som giver følelserne form. På den måde bliver vores smykker også din kreation.

 

P. HERTZ DIAMANTER – KÆRLIGHED VED FØRSTE BLINK

Vores kærlighed til diamanter er uforandret gennem snart 200 år. I seks generationer har vi været blandt de førende eksperter på området – og gennem alle diamantkøbets faser kan du veksle vores erfaring til tillid. 

Tillid til at vores uddannede diamantgraderere udvælger og kvalitetssikrer hver enkelt diamant. Tillid til at prissætning og sporbarhed følger internationale standarder. Og tillid til at stenen i sidste ende skaber den helt rigtige følelse i det helt rigtige smykke.

EGNE SMYKKEDRØMME

Har du en drøm om et nyt smykke, der er særligt og helt dit eget, så har vi designerne, håndværkerne og kompetencerne til at realisere den. Hvis du på samme måde har et smykke som står dig særlig nær, men som trænger til fornyelse for at blive nutidigt, så kan vores designere fortolke dine ønsker som visualiseres i skitser, inden processen påbegyndes. Du inviteres til at deltage, så meget du har lyst, i processen, til det endelige smykke ligger klar.

REPARATIONER

På værkstedet udfører vores dygtige guldsmede alle former for reparationer. Kig forbi med dit smykke, (også selvom det ikke er købt hos os) og vi kan både vejlede og rådgive i forhold til den bedste behandling eller reparation af dit smykke.

 

VURDERINGER

Hos P. Hertz hjælper vi mange kunder med assurancevurderinger af deres smykker, bl.a. for at sikre, at de er forsikret korrekt og ikke mindst tilstrækkeligt hos deres forsikringsselskab.

Hvis uheldet er ude, udfærdiger vi i samarbejde med skadeslidte en oversigt over de stjålne eller ødelagte effekter. Disse opgaver får vi ofte direkte fra kunder men lige så ofte fra forsikringsselskaberne. 

Hos P. Hertz har vi prioriteret, at samtlige medarbejdere (fuldtidsansatte) er uddannet som enten gemmolog (ædelsten), diamant graderer eller perlegraderer fra det internationale mest anerkendte certificerings selskab - Gemmological Institute of America (GIA). Dette er i vores optik en forudsætning for, at kunne udarbejde en korrekt assurancevurdering samt ligeledes en korrekt værdiangivelse såvel af eksisterende som bortkomne smykker.