Din indkøbskurv
I18n Error: Missing interpolation value "navn" for "{{ navn }} Icon"

Job og karriere

Kgl. Hofjuvelerer P. Hertz søger en dygtig sælger

Elsker du også eksklusive, smukke smykker og diamanter, og vil du være del af det sjoveste og mest dedikerede team – så læs videre. 

Vi har nemlig rigtig travlt hos P. Hertz med design, produktion, markedsføring og salg af vores egne smykker, og søger derfor en ny kollega. Jobbet er meget alsidigt, men vil primært være fokuseret omkring salg af smykker og diamanter. 

Som person forestiller vi os, at du er en dygtig sælger med en positiv udstråling og godt overblik til hurtigt at sætte dig ind i kundens situation, og du er engageret i at sælge og levere den bedste og mest professionelle kundeservice. Hvis du har arbejdet indenfor branchen og er uddannet diamantgraderer eller/og gemmolog er det fantastisk – MEN det er ikke noget krav. 

Du er selvstændig, har et godt drive og er vant til at arbejde struktureret. Du har fokus på detaljen, og er god til at bevare overblikket i en travl og sjov hverdag. Som person er du entusiastisk, udadvendt og positiv, med gode samarbejdsevner. 

Du vil indgå i et dynamisk, sjovt og meget velfungerende team af kundeorienterede og fagligt dygtige kolleger, der sætter en ære i at rådgive og inspirere vores dejlige kunder. Du vil blive tilbudt selvstændighed, ansvar og faglige såvel som personlige udviklingsmuligheder. 

Kan du genkende dig selv i ovenstående, samt behersker engelsk i skrift og tale, er det måske dig der skal indgå i vores team. Send din ansøgning på dansk inden d. 10.10.2023 til Kgl. Hofjuvelerer P. Hertz, Købmagergade 34, 1150 København K. eller på mail til berit.hertz@phertz.dk. Startdato efter aftale.