Din indkøbskurv
I18n Error: Missing interpolation value "navn" for "{{ navn }} Icon"

Købmagergade 34

EN REJSE GENNEM SEKS GENERATIONER 

For snart to århundreder siden åbnede Peter Hertz en juvelerforretning midt i København. Siden 1834 har hans visioner for håndlavede smykker, udsøgt kvalitet og personlig service været helt centrale.  
 
I dag har hverken adressen eller værdierne flyttet sig, og vores grundlæggers ånd følger med hvert eneste smykke, som forlader forretningen – uanset om det bæres af dig eller dronningen. Sådan har det været gennem seks generationer indtil videre, så når du går gennem de historiske døre i Købmagergade, tager du del i 185 års passion, sjæl og ekspertise. 
 
Velkommen

 

NYT JOB HOS P. HERTZ

 

P. HERTZ UDVIDER MED NYT VÆRKSTED OG SØGER EN NY DYGTIG UDDANNET GULDSMED/FATTER TIL VORES DEDIKEREDE TEAM AF DYGTIGE MEDARBEJDERE

Vi har forrygende travlt med udvikling af nye kollektioner, produktion af eksisterende og spændende unika opgaver for vores fantastiske kunder. Vi søger derfor en uddannet guldsmed, der har god erfaring med at fatte, og som er meget dygtig, præcis, har stor æstetisk sans og som går op i detaljen. 

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job i et helt nyt hyggeligt værksted i indre by udstyret med de bedste og nyeste maskiner. 

Arbejdsopgaverne aftales i tæt dialog med forretningen og varierer fra produktion af smykker i guld, sølv og platin med alle slags ædelsten, reparationer, modeludvikling, unikaopgaver, fatte arbejde, voksarbejde m.m.

Løn efter kvalifikationer.

Lyder dette som noget for dig, så send os din ansøgning inden den 20.10.21 til Berit.hertz@phertz.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.