Наши партнеры

Få vores nyhedsbrev nu

Bliv inviteret til eksklusive VIP arrangementer og modtag særlige tilbud på unikke smykker.

Exclusively – only for P. Hertz

Exclusively for P. Hertz er en kollektion hvor forskellige anerkendte designere og formgivere er inviteret til at skabe en smykkekollektion eksklusivt for P. Hertz. Målet er at skabe en anderledes og spændende kollektion med udspring i den pågældende smykkeforgivers designsprog.

Vi er stolte af at præsentere den første formgiver indenfor denne kollektion – Helle Damkjær.

EXCLUSIVELY – BY HELLE DAMKJÆR

Helle Damkjær, en af Danmarks mest talentfulde designere, har designet og sammensat en moderne smykkekolektion – kun for P.Hertz.

Den danske designer Helle Damkjær er et eminemt eksempel på, hvordan anerkendte designere arbejder på tværs af designområder. Helle Damkjærs seneste design inkluderer accessories til hjemmet, møbler, en smykkekollektion for P. Hertz og items for internationale kosmetikbrands.

Helle Damkjær kombinerer elegance, sensualitet og moderne skandinavisk design. Hos P. Hertz har vi fået glæden af en smuk, elegant og klassisk sølv smykkekollektion designet kun for P. Hertz.

Helle Damkjærs ekslusive smykkekollektion for P. Hertz er inspireret af havets tang og dens organiske form. Kollektionen er lavet af sterling sølv og består af et vedhæng som bæres sammen med en lækker blød ruskindssnor eller silkesnor, armring, øreringe og ringe i to forskellige størrelser.

Ringene fremstilles også i 14 kt. guld.

Helle Damkjær from P. Hertz on Vimeo.