Din indkøbskurv
I18n Error: Missing interpolation value "navn" for "{{ navn }} Icon"
I18n Error: Missing interpolation value "navn" for "{{ navn }} Icon"
I18n Error: Missing interpolation value "navn" for "{{ navn }} Icon"

Den rigtige forlovelsesring til hende

Der findes ikke nogen enkel opskrift på at finde den perfekte forlovelsesring til din udkårne. For det er så utrolig individuelt, hvilken ring der drømmes om, når det kommer til forlovelsesringe. Skal den være enkel og minimalistisk, elegant og feminin, overdådig og stor, rustik og helt unik eller noget helt syvende. 

Processen forud for udvælgelsen

Derfor er processen utrolig afgørende, når du skal til at indkredse feltet omkring den perfekte forlovelsesring. 

Et godt sted at starte, er at lytte til de små hints, der måske er blevet serveret over de seneste måneder… ja nogle gange år!. Kig evt. på hvilke billeder der likes og deles på de sociale medier, hvis der søges inspiration der, eller hør hvad kommentarerne er, når venindens ring besigtiges. Der kan måske også være hjælp at hente hos en nær ven eller veninde til din kæreste, for ofte deles drømme om den store dag og de handlinger der går forud for selve brylluppet med de aller tætteste. Og endeligt handler det jo selvfølgelig også om, hvad du synes er smukt og hvad du vil glæde dig over at se på din kærestes hånd resten af dit liv. 

Hvad sidder der på hånden i forvejen?

Det kan være en stor hjælp at se på, hvad din kæreste går med i forvejen. Er hun f.eks. til guld, hvidguld eller platin? Bruger hun allerede idag ringe med ædelsten som brillanter, eller er hun mere til de farvede ædelsten som f.eks. rubin, safir, smaragd, morganit, eller er hende ringe helt uden sten?. Dette kan også give en god indikation af i hvilken retning hendes præferencer går. Samtidig er det nok ikke et entydigt svar du finder der, da forlovelsesringe for mange er den første virkelig dejlige ring med f.eks. brillanter man får. 

Smukke Forlovelsesringe

Ringe der komplimenterer hinanden frem for at konkurrere.

Ideen er, at ringene skal komplimentere hinanden, frem for at konkurrere om pladsen og opmærksomheden. Hvis hun f.eks. allerede i forvejen har en elegant alliance- eller solitaire ring, så er det værd at overveje en anden type ring, så der ikke sidder to af samme type ring på hånden. 

Derfor kan det være en fordel at tage en snak med vores dygtige personale, så de kan foreslå forlovelsesringe, der matcher det der allerede sidder på hånden, så udtrykket bliver harmonisk og smukt. Mange kommer ind med et billede af enten smykkerne eller kærestens hånd, og dette er en stor hjælp til at foreslå smukke kombinationer også med tanke på en potentiel vielsesring. Der kan hurtigt blive kamp om pladsen på fingrene.  Det smukke ligger ofte i kombinationerne af ringe,  og vores dygtige personale er specialister i netop at sammensætte de smukkeste udtryk. Det er f.eks. smukt hvis der på den ene hånd sidder en stor, flot solitairering at vælge noget til den anden hånd, der har et andet udtryk, som for eksempel flere kugleringe sammen, pavé ringe eller Babylon ringen. Mulighederne er utallige, og det er først når man ser ringene sammen, at man ved hvilken kombination, der er ens favorit.

Forlovelsesringe kommer i mange prisklasser.

Man kommer ikke udenom, at valg af forlovelsesring for de fleste også er et spørgsmål om budget. Det er ofte dyrt at blive gift og i rækken af udskrivninger, udgør ringen også en væsentlig post. Hvor en brudekjole kun benyttes på dagen, så skal en smuk forlovelsesring bringe glæde hele livet, og bliver derfor også ofte prioriteret højt. Hos P. Hertz er der utallige muligheder for at udbygge en forlovelsesring over tid med for eksempel flere eller større brillanter, sideringe med eller uden brillanter, der passer perfekt til forlovelsesringen eller en helt tredje skræddersyet løsning når en god anledning byder sig som f.eks. bryllupsdage, fødselsdage, barselsgave med mere. 

Når der kun skal være den eneste ene.

Hos Kgl. Hofjuvelerer P. Hertz oplever vi en stigende efterspørgsel, ikke kun efter forlovelsesringe, men efter helt særlige og unikke ringe, som vi designer og producerer kun til dig og din kæreste. Du kan være lige så involveret, som du ønsker, og har du selv design evner, fremstiller vi gerne ringen efter dine skitser. 

Oftest er processen som følger:

  1. Ideer, tanker og inspiration diskuteres og en retning udvælges. 
  2. Vores guldsmede tegner en skitse, og vi beregner en pris på ringen.
  3. Skitse og pris præsenteres for kunden og evt. Tilretninger aftales
  4. Hvis disse tilretninger er væsentlige tegnes en ny skitse og prisen justeres tilsvarende
  5. Hvis der er enighed om skitse, pris og det færdige resultat, sætter vores medarbejdere processen i gang med både at skaffe sten og formgive ringen.
  6. Ringen er klar og præsenteres for kunden.

Sluttelig er der også mulighed for at lade arvestykker indgå i den nye forlovelsesring, hvilket kan være en meget smuk og ikke mindst cirkulær tankegang. På den måde bringes minder og historien videre i det nye smykke. 

Håndlavede smykker

I hvor god tid skal du være ude?

Hvis du med det samme forelsker dig i en ring, som vi har i vores sortiment, så kan du tage ringen med dig på dagen. 

Hvis ringen derimod skal designes og fremstilles fra bunden, skal du regne med ca. 8 uger, da der er mange processer involveret i special fremstillingen af en ring lige fra skitse, udformning af ring, fremskaffelse og evt. slibning af den sten man drømmer om, isætning, gravering med mere. 

Læs mere om hvordan vi arbejder med smykker